Skip to main content

Tuotteet

Apteekin tuote = tuote + neuvonta

Lääkkeet ovat jokaisen suomalaisen apteekin tärkein tuoteryhmä. Lääkkeet voidaan jaotella seuraavasti: ainoastaan lääkemääräyksellä toimitettaviin reseptilääkkeisiin ja ilman reseptiä saatavilla oleviin itsehoitolääkkeisiin. Kaikkeen lääkehoitoon liittyy erottamattomana osana neuvonta.

Apteekissamme on lääkkeiden lisäksi paljon muita hoito- ja terveystuotteita, esimerkiksi haavanhoitotarvikkeita, ihonhoitotuotteita, silmien- ja nenän kostutustuotteita, eläinten hoitotuotteita, ravintolisiä, täydennysravintovalmisteita, testejä, tukia, tukisukkia, lääkkeettömiä kipugeelejä jne. Monia vaivoja pystyy ja kannattaakin hoitaa lääkkeettömillä vaihtoehdoilla. Apteekissa voit tavata terveydenhuollon ammattihenkilöitä ilman ajanvarausta, jotka auttavat Sinua valitsemaan sopivan hoitovaihtoehdon eri tilanteisiin. Valintamme ei ole aina jokin tietty lääke, vaan se voi olla myös ohjaus lääkärin vastaanotolle tai lääkkeetön kotihoito-ohje.

Itsehoitolääkkeisiin päädyttäessä on muistettava, että ne eivät ole sen tehottomampia tai turvallisempia kuin monet reseptilääkkeetkään. Siksi niiden valinnassa ja käytössä on oltava huolellinen. Valtaosa itsehoitolääkkeistä on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen käyttöön. Jos oireet jatkuvat, on syytä kääntyä lääkärin puoleen. Varmistakaa lääkkeen sopivuus henkilökunnaltamme.

Jos perusvalikoimamme ei riitä, tilaamme yleensä jo seuraavaksi arkipäiväksi Sinulle sopivan tuotteen.

Lisätietoa liittyen apteekin tuotteisiin

Kelan logo

Lääkekorvausta maksetaan, kun alkuomavastuu on täyttynyt. Lue lisätietoa lääkekorvauksista tästä artikkelista.

Mynämäen Apteekki Souvenaid hinnat

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon.

Lääkkeiden turvallinen käyttö
Lemmikkien lääkkeet Mynämäen Apteekista

Mynämäen Apteekki