Skip to main content

Palvelut

Tutustu apteekkimme palveluihin. Lue lisää palvelusta klikkaamalla palvelun nimeä.

Reseptien uusimispyynnöt

Apteekki voi lähettää uusimispyynnön sähköisestä lääkemääräyksestä, mutta uusimispäätöksen tekee aina lääkäri. Uusimispyynnön käsittely kestää enintään 8 päivää ja asiakas saa tekstiviestin Kanta-palveluista, kun uusimispyyntö on käsitelty. Tekstiviesti lähetetään myös vanhentuneista ja palautuneista uusimispyynnöistä.

Reseptin uusimispyynnön voi lähettää myös kirjautumalla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Omakantaan osoitteessa http://www.kanta.fi. Ohjeet uusimispyynnön lähettämiseen löytyvät osoitteesta http://www.kanta.fi/ohjeita-uusimispyynnon-lahettamiseen

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Videoapteekki

Videoapteekissa voit asioida helposti ja turvallisesti älypuhelimellasi vahvasti tunnistautuneena, jos et ehdi tai pääse paikan päälle. Tuotteet voidaan toimittaa S-marketissa sijaitsevaan noutolokerikkoomme. S-market sijaitsee valtatie 8:n varrella osoitteessa Valtakatu 1, Mynämäki ja se on avoinna ympäri vuorokauden joka päivä.

Videoapteekin kautta voit myös hoitaa perusvarastoomme kuulumattomien tuotteiden tilauksen apteekkiimme tai noutolokerikkoomme.

Kotiinkuljetus on myös mahdollista, hinnat löytyvät Palvelut-sivultamme.

Videoapteekin toiminta

 1. Lataa maksuton Remomedi- sovellus Appstore tai Google Play- sovelluskaupasta.
 2. Luo käyttäjätili ja valitse sen jälkeen listalta Mynämäen apteekki.
 3. Jos haluat tilata reseptilääkkeitä, anna apteekille suostumus kela- ja reseptitietojen hakuun vahvan tunnistautumisen kautta. Jos et tilaa reseptilääkkeitä, tunnistautumiseksi riittää luomasi PIN-koodi.
 4. Soita apteekkiin ääni- tai videopuhelu Remomedi- sovelluksen kautta.
 5. Apteekissa farmaseutti vastaa puheluun ja voit tilata tuotteesi. Jos et tiedä, mikä auttaisi ongelmassasi, farmaseutti auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen. Puhelun yhteydessä saat myös tarvittavan neuvonnan.
 6. Puhelussa sovitaan haluttu toimitustapa. Maksun voi maksaa Visa- ja Mastercardilla älypuhelimella. Laskutussopimusasiakkaillamme laskutus tapahtuu kuukausittain.

+ Voit myös asioida toisen puolesta Suomi.fi -valtuuksilla
+ Myös soittopyyntö mahdollisuus

Lataa puhelimellesi ja tule käymään.

icon google play   icon app store

Noutolokerikko

Noutolokerikkomme sijaitsee Mynämäen S-marketin tiloissa, joka on avoinna ympäri vuorokauden joka päivä. S-market sijaitsee valtatie 8:n varrella osoitteessa Valtakatu 1, Mynämäki.

Voit tilata tuotteita noutolokerikkoon Videoapteekkimme kautta. Voimme toimittaa tuotteita noutolokerikkoon myös silloin, jos et apteekkiasiointisi yhteydessä saa kaikkia tuotteita kerralla mukaasi.

Kun toimitamme tuotteita noutolokerikkoon, saat siitä tekstiviestin. Lähetyksen saat noudettua näppäilemällä tekstiviestissä olevan PIN-koodin tai skannaamalla tekstiviestissä olevan QR-koodin älypuhelimen näytöltä. Tuotteet ovat noudettavissa 7 päivän ajan mukaan lukien tekstiviestin saapumispäivä. Kylmäsäilytystuotteet ovat noudettavissa 3 päivän ajan.

Lääkejätteet

Voit palauttaa tarpeettomat ja vanhentuneet lääkkeet tuulikaapissamme olevaan lääkejätesäiliöön.

 • Poista nimiliput, ulkopahvit ja pakkausselosteet
 • Anna jodi-(Betadine, Jodix) ja elohopeajäte henkilökunnalle
 • Laita neulajäte suojattuna omaan säiliöön
Annosjakelupalvelu

Koneellinen annosjakelupalvelu on apteekin kautta saatava maksullinen palvelu, jossa asiakkaan kokonaislääkitys tarkastetaan. Säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit toimitetaan asiakkaalle pakattuna kerta-annospusseihin. Jokaiseen pussiin on selkeästi merkitty asiakkaan nimi ja syntymäaika, lääkkeiden ottopäivämäärä ja -aika, pussissa olevat lääkkeet ja niiden lukumäärä sekä lääkkeen toimittaja-apteekin nimi. Annosjakelu-palvelu on tarkoitettu yksittäisille henkilöille, palvelutaloille ja kotisairaanhoitoon.

Nyt palvelu on saatavilla myös Mynämäen apteekista, tule kysymään lisää.

Annosjakelupalvelun tuomat hyödyt

 • Annosjakelupussit helpottavat lääkkeiden ottamista, sillä niihin on merkitty lääkkeiden ottoajankohta. Tästä on apua erityisesti asiakkaille, joilla on muistivaikeuksia, monimutkainen annostus tai käytössään useita lääkkeitä.
 • Potilasturvallisuus paranee, kun asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan. Tarkoituksena varmistaa lääkkeiden yhteensopivuus, sekä karsia tarpeettomat ja päällekkäiset lääkkeet.
 • Koneellinen annosjakelu on virheettömämpää ja hygieenisempää kuin lääkkeiden jakelu käsin dosetteihin.
 • Asiakas maksaa vain käyttämistään lääkkeistä, ei koko pakkauksesta.
 • Lääkkeet jaellaan sen kokoisesta pakkauksesta, jossa tabletin tai kapselin yksikköhinta on halvin.
 • Asiakas saa apteekista selkeän ja ajantasaisen lääkityskortin koko lääkityksestään.
 • Lääkitystä on helppo muuttaa 2 viikon välein.
 • Kotiin ei kerry käyttämättömiä lääkkeitä.
 • Hoitohenkilökunnalle jää aikaa varsinaiseen hoitotyöhön, kun lääkkeet on jaettu valmiiksi.
 • Annosjakelupussi on helppo avata tai ottaa tarvittaessa mukaan.
Kotiinkuljetuspalvelu
 • Kotiinkuljetus 5 €
 • 2 kilometrin säteellä apteekista
 • + 0,20 €/lisäkilometri
Mynämäen Apteekista saat luotettavaa neuvontaa lääkkeiden käyttöön

Mynämäen Apteekki