Skip to main content

Kosmetiikka

Tervetuloa tutustumaan apteekkimme kosmetiikkavalikoimaan. Asiantunteva henkilökuntamme osaa neuvoa juuri sinun käyttöösi sopivan tuotteen.

ACO logo

ACO

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACO:n omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACO:lta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat esimerkiksi vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Avène logo

Avène

Avène-ihonhoitotuotteet pohjautuva ihoa pehmentävään ja rauhoittavaan lähdeveteen. Erityisesti herkälle iholle suunnitellut hellävaraiset tuotteet hoitavat myös monia iho-ongelmia, kuten couperosaihoa, kuivaa ja atooppista ihoa. Puhtaiden raaka-aineiden ansiosta Avène-tuotteet sisältävät tavallista vähemmän säilöntäaineita. Apteekin ihonhoitotuotteiden klassikkoina Avène-tuotteet ovatkin löytäneet paikkansa etenkin herkkäihoisten luottotuotteina. Osalla Avène-ihonhoitotuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnus. 

Favora logo

Favora

Hajusteeton Favora-sarja on kehitetty erityisesti herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja mutkatonta ihonhoitoa. Kaikilla Favora-tuotteilla on Allergiatunnus ja ne on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Vichy logo

Vichy

Vichy Laboratoires on ranskalainen ihonhoitotuotemerkki, jonka laaja asiantuntemus kattaa mm. kasvojenhoito-, vartalonhoito-, kosmetiikka-, aurinkosuoja- ja hiustenhoitotuetteet. Brändin perusti vuonna 1931 ihotautilääkäri Dr. Haller, joka havaitsi Vichyn vulkaanisella vedellä olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Tämä mineraalipitoinen lähdevesi tunnetaan kyvystään vahvistaa ihon suojakerrosta. Vichyn tuotteet sisältävät tätä lähdevettä ja se on Vichyn ihonhoitotuotteiden perusta.

La Roche-Posay logo

La Roche-Posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

CeraVe logo

CeraVe

CeraVe on ihotautilääkäreiden kehittämä tuotesarja koko perheen jokapäiväiseen ihonhoitoon. CeraVe sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia (1, 3 ja 6-II). Nämä keramidit auttavat korjaamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria tehden ihosta täyteläisemmän ja kosteutetun. Ainutlaatuisen MVE-teknologian ansiosta tuotteiden kosteuttava vaikutus säilyy jopa 24 tuntia. Yhdistämällä MVE teknologia ja keramidit syntyi CeraVe – edullinen ja helposti ymmärrettävä. CeraVe tuotesarja on hajusteeton, hypoallergeeninen, eikä tuki ihohohuokosia.

Kosmetiikkatuotteiden neuvontaa Mynämäen Apteekissa
ACO-tuotteet Mynämäen Apteekissa

Mynämäen Apteekki